Marco van den Brink

Interesse in van den Brink Trainingen? 

Wouter Nijhof (zzp-er personal trainer)

Hoi!, mijn naam is Wouter Nijhof,

26 jaar en kom uit Loenen. Van jongs af aan ben ik al bezig met sport, hoe ik mezelf kan verbeteren(sneller, sterker worden etc.). Al snel kwam de vraag naar boven: Hoe kan ik andere mensen helpen het beste uit hun zelf te halen? Of dat nu gaat om je sport, in de fitness, leeftstijl of gewoon beter in je vel zitten. Ik wil je laten zien dat bewegen niet saai is of als een verplichting hoeft te voelen. Sporten is voor iedereen, Jong en oud! 

Mocht je niet weten hoe en waar je moet beginnen? Laat mij je erbij helpen! 

Monique Willemsen (zzp-er bootcamp instructrice)

Hi, Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Van Den Brink trainingen. Ik ben Monique, 34 jaar en getrouwd met Rutger en samen hebben we 2 kinderen, Esmée en Fedde. Sinds juli 2021 ben ik gecertificeerde leefstijlcoach. Als leefstijlcoach kijk ik meerdimensionaal naar jouw huidige leefstijl en gedrag. Samen met jouw hulpvraag zal ik je inspireren, motiveren en zal ik je soms ook confronteren om samen naar jouw gezonde leefstijl te gaan! Op dit moment volg ik een opleiding Functional Personal Trainer. Met deze opleiding kan ik jou nog veiliger laten bewegen én op een manier die jouw lichaam begrijpt. Geen geknutselde oefeningen maar leuke, uitdagende trainingen die resultaat en plezier geven voor iedereen, dat is Functional Trainen. Zo werken we samen aan jouw doel! Sinds augustus 2021 werk ik samen met Marco. We kennen elkaar al een aantal jaren vanuit de sportwereld en zo kwam onze samenwerking tot stand. Ik geef met veel plezier een aantal bootcamp lessen per week voor Van Den Brink Trainingen. Samen bootcampen, lekker buiten, uitdagend en voor elk niveau. Ervaring met sporten of niet, ik zorg ervoor dat jij veilig kan bewegen zodat je sterker wordt en beter in je vel zit. Doe jij een keer mee? Ik beloof je dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat!

Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten. 

Monique

Kemel Aissa (zzp-er personal trainer)

Mijn naam is Kemel Aissa, ik ben personal trainer en volg daarnaast de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf jongs af aan hou ik mij al bezig met sporten, maar mijn passie voor sporten is pas echt ontstaan toen ik de sportschool binnenstapte. In het begin heb ik bijna alles fout gedaan wat je maar fout kon doen. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in training en voeding. Nu 8 jaar verder heb ik verschillende opleidingen en cursussen behaald, waaronder mijn CIOS-diploma. Na het CIOS besloot ik om mij verder te verdiepen in het menselijk lichaam, en volg ik momenteel de opleiding fysiotherapie waar ik veel leer over hoe wij bewegen. Met deze kennis wil ik jullie graag helpen zodat jullie je doelen ook kunnen behalen!

Overgewichtfoto’s van mijzelf:
Hier was ik al denk ik een kilo of vijf á zes kwijt. Heel jammer dat ik dus geen betere foto’s heb. Toen deze foto’s werden gemaakt, wist ik nog niet dat ik zo’n klik met fitness zou krijgen en dat ik mensen met hetzelfde probleem zou gaan helpen.

Vakantie marco

Uiteindelijk zijn dit allemaal negatieve reacties, alleen heeft een ander het zelf niet door. Door deze reacties ga jij twijfelen. Doe ik het wel goed of raak ik ze niet kwijt? Het antwoord is simpel! Familie en vrienden raak je niet kwijt als ze echt van je houden en respect hebben voor jouw doelstelling. Je krijgt bij het afvallen vaak momenten die lastig kunnen zijn, zoals verjaardagen, etentjes en feestjes. Maar je moet ook genieten en lekker in je vel zitten. Dus wanneer je wat extra’s eet met een feestje, is dat helemaal niet erg! Dit is juist jouw succesmoment waar jij trots op moet zijn! Zo houd je het ook leuk voor jezelf en wanneer het een leefpatroon wordt, zit je lekker in je vel en krijg je de balans vanzelf te pakken. Zorg er wel voor dat je niet door negatieve reacties emotioneel gaat eten, zorg dat jij sterk bent. Jij hebt een doelstelling, die ander niet.

Maar het is natuurlijk niet allemaal negatief! Want als jij jouw doel behaalt, krijg je vanzelf de complimenten. Ook zijn er natuurlijk mensen die vanaf dag één achter je staan en jou steunen, helpen en motiveren.

Heb jij ook een doel, maar mis je de motivatie of weet je niet waar je moet beginnen? Neem vrijblijvend contact op, zodat ik jou kan gaan helpen.