Marco van den Brink (Eigenaar & Personal trainer)

Graag stel ik mij even voor want voor dat ik personal trainer werd, moest er echt bij mij zelf een gedragsverandering plaats vinden op het gebied van bewegen, voeding en rust. Mij is het gelukt en nu help ik andere om hetzelfde te kunnen bereiken. Leef, beweeg en geniet.

Mijn naam is Marco van den Brink. Ik ben geboren op 6 januari 1986 in Apeldoorn en ben daarna opgegroeid in een ondernemersfamilie in Eerbeek.

In 2008 heb ik een bedrijf opgestart in verhuurartikelen. Naast dat bedrijf werkte ik in loondienst, waardoor ik 60 tot 70 uur per week werkte. Voeding & rust waren de problemen van mij en hierdoor was ik ook te zwaar (zie foto’s hieronder: +- 98 kg).

In 2014 was ik er echt klaar mee. Ik verdiende goed, maar was niet tevreden over mijn lifestyle. Het bedrijf verkocht ik met succes. Er was namelijk één wens en dat was een fitte papa zijn! Na de verkoop ben ik mij gaan richten op sporten, voeding en rust. Via een sportschool kwam ik toen in aanraking met AALO-opleidingen. De knop moest echt om. Dat was best lastig, omdat familie en vrienden maken wie je bent. Hier kom ik verder in het verhaal op terug. Nadat ik de opleidingen had afgerond, maakte ik een sprong in het diepe. Ik nam ontslag om van mijn hobby mijn beroep te maken. De omgeving zei: ‘Kijk uit Marco, straks gaat het mis.’ Maar ik was vastberaden en ging ervoor!

Overgewichtfoto’s van mijzelf:
Hier was ik al denk ik een kilo of vijf á zes kwijt. Heel jammer dat ik dus geen betere foto’s heb. Toen deze foto’s werden gemaakt, wist ik nog niet dat ik zo’n klik met fitness zou krijgen en dat ik mensen met hetzelfde probleem zou gaan helpen.

Vakantie marco

Mijn eigen afval traject, het was niet altijd makkelijk. Ik heb echt top vrienden en een lieve familie, laat ik dat voorop stellen! Maar ze kennen jou als de persoon die je was en niet als de persoon die je wilt zijn/ worden. De ene zei, niet te veel afvallen hoor en de ander zei, dit mag jij toch helemaal niet hebben…En zo kan ik nog een hele waslijst aan reactie noemen die ik nu vaak terug hoor bij mijn eigen klanten. Door deze reacties ga jij twijfelen. Doe ik het wel goed of raak ik ze niet kwijt? Het antwoord is simpel! Familie en vrienden raak je niet kwijt als ze echt van je houden en respect hebben voor jouw doelstelling. En, jij kan dit als “uitlatingen” negatief ervaren terwijl hun dat niet zo zien of het kan een stukje afgunst zijn. Dat is ook helemaal niet erg als je er maar over kan praten.

Je krijgt bij het afvallen vaak momenten die lastig kunnen zijn, zoals verjaardagen, etentjes en feestjes. Maar je moet ook genieten en lekker in je vel zitten. Dus wanneer je wat extra’s eet met een feestje, is dat helemaal niet erg! Dit is juist jouw succesmoment waar jij trots op moet zijn! Zo houd je het ook leuk voor jezelf en wanneer het een leefpatroon wordt, zit je lekker in je vel en krijg je de balans vanzelf te pakken. Zorg er wel voor dat je niet door negatieve reacties emotioneel gaat eten, zorg dat jij sterk bent. Jij hebt een doelstelling, die ander niet.

Maar het is natuurlijk niet allemaal negatief! Want als jij jouw doel behaalt, krijg je vanzelf de complimenten. Ook zijn er natuurlijk mensen die vanaf dag één achter je staan en jou steunen, helpen en motiveren. En wanneer het negatief is kan het ook misgunnen zijn, dit kan je draaien zodat zodat jij hun kan helpen. Jij kan hun voorbeeld worden/ zijn.

Heb jij ook een doel, maar mis je de motivatie of weet je niet waar je moet beginnen? Neem vrijblijvend contact op, zodat ik jou kan gaan helpen.

Interesse in van den Brink Trainingen? 

Wouter Nijhof (zzp-er personal trainer)

Hoi!, mijn naam is Wouter Nijhof,

26 jaar en kom uit Loenen. Van jongs af aan ben ik al bezig met sport, hoe ik mezelf kan verbeteren(sneller, sterker worden etc.). Al snel kwam de vraag naar boven: Hoe kan ik andere mensen helpen het beste uit hun zelf te halen? Of dat nu gaat om je sport, in de fitness, leeftstijl of gewoon beter in je vel zitten. Ik wil je laten zien dat bewegen niet saai is of als een verplichting hoeft te voelen. Sporten is voor iedereen, Jong en oud! 

Mocht je niet weten hoe en waar je moet beginnen? Laat mij je erbij helpen! 

Lars-Erik Gruben

Ik ben Lars-Erik, 40-nog wat jaar oud, geboren en woonachtig in Apeldoorn samen met mijn prachtige gezin.
Een aantal jaar geleden had mijn gewicht het hoogtepunt en mijn conditie het dieptepunt bereikt.
Gelukkig pakte een goede vriend mij op en liet mij kennismaken met echt fanatiek sporten.
Ik kan inmiddels niet meer zonder en ik hoop jou net zo enthousiast te maken met mijn energie en lol voor sport en spel!

Kemel Aissa (zzp-er personal trainer)

Mijn naam is Kemel Aissa, ik ben personal trainer en volg daarnaast de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf jongs af aan hou ik mij al bezig met sporten, maar mijn passie voor sporten is pas echt ontstaan toen ik de sportschool binnenstapte. In het begin heb ik bijna alles fout gedaan wat je maar fout kon doen. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in training en voeding. Nu 8 jaar verder heb ik verschillende opleidingen en cursussen behaald, waaronder mijn CIOS-diploma. Na het CIOS besloot ik om mij verder te verdiepen in het menselijk lichaam, en volg ik momenteel de opleiding fysiotherapie waar ik veel leer over hoe wij bewegen. Met deze kennis wil ik jullie graag helpen zodat jullie je doelen ook kunnen behalen!