Marco van den Brink (Eigenaar & Personal trainer)

Graag stel ik mij even voor want voor dat ik personal trainer werd, moest er echt bij mij zelf een gedragsverandering plaats vinden op het gebied van bewegen, voeding en rust. Mij is het gelukt en nu help ik andere om hetzelfde te kunnen bereiken. Leef, beweeg en geniet.

Mijn naam is Marco van den Brink. Ik ben geboren op 6 januari 1986 in Apeldoorn en ben daarna opgegroeid in een ondernemersfamilie in Eerbeek.

In 2008 heb ik een bedrijf opgestart in verhuurartikelen. Naast dat bedrijf werkte ik in loondienst, waardoor ik 60 tot 70 uur per week werkte. Voeding & rust waren de problemen van mij en hierdoor was ik ook te zwaar (zie foto’s hieronder: +- 98 kg).

In 2014 was ik er echt klaar mee. Ik verdiende goed, maar was niet tevreden over mijn lifestyle. Het bedrijf verkocht ik met succes. Er was namelijk één wens en dat was een fitte papa zijn! Na de verkoop ben ik mij gaan richten op sporten, voeding en rust. Via een sportschool kwam ik toen in aanraking met AALO-opleidingen. De knop moest echt om. Dat was best lastig, omdat familie en vrienden maken wie je bent. Hier kom ik verder in het verhaal op terug. Nadat ik de opleidingen had afgerond, maakte ik een sprong in het diepe. Ik nam ontslag om van mijn hobby mijn beroep te maken. De omgeving zei: ‘Kijk uit Marco, straks gaat het mis.’ Maar ik was vastberaden en ging ervoor!

Overgewichtfoto’s van mijzelf:
Hier was ik al denk ik een kilo of vijf á zes kwijt. Heel jammer dat ik dus geen betere foto’s heb. Toen deze foto’s werden gemaakt, wist ik nog niet dat ik zo’n klik met fitness zou krijgen en dat ik mensen met hetzelfde probleem zou gaan helpen.

Vakantie marco

Mijn eigen afval traject, het was niet altijd makkelijk. Ik heb echt top vrienden en een lieve familie, laat ik dat voorop stellen! Maar ze kennen jou als de persoon die je was en niet als de persoon die je wilt zijn/ worden. De ene zei, niet te veel afvallen hoor en de ander zei, dit mag jij toch helemaal niet hebben…En zo kan ik nog een hele waslijst aan reactie noemen die ik nu vaak terug hoor bij mijn eigen klanten. Door deze reacties ga jij twijfelen. Doe ik het wel goed of raak ik ze niet kwijt? Het antwoord is simpel! Familie en vrienden raak je niet kwijt als ze echt van je houden en respect hebben voor jouw doelstelling. En, jij kan dit als “uitlatingen” negatief ervaren terwijl hun dat niet zo zien of het kan een stukje afgunst zijn. Dat is ook helemaal niet erg als je er maar over kan praten.

Je krijgt bij het afvallen vaak momenten die lastig kunnen zijn, zoals verjaardagen, etentjes en feestjes. Maar je moet ook genieten en lekker in je vel zitten. Dus wanneer je wat extra’s eet met een feestje, is dat helemaal niet erg! Dit is juist jouw succesmoment waar jij trots op moet zijn! Zo houd je het ook leuk voor jezelf en wanneer het een leefpatroon wordt, zit je lekker in je vel en krijg je de balans vanzelf te pakken. Zorg er wel voor dat je niet door negatieve reacties emotioneel gaat eten, zorg dat jij sterk bent. Jij hebt een doelstelling, die ander niet.

Maar het is natuurlijk niet allemaal negatief! Want als jij jouw doel behaalt, krijg je vanzelf de complimenten. Ook zijn er natuurlijk mensen die vanaf dag één achter je staan en jou steunen, helpen en motiveren. En wanneer het negatief is kan het ook misgunnen zijn, dit kan je draaien zodat zodat jij hun kan helpen. Jij kan hun voorbeeld worden/ zijn.

Heb jij ook een doel, maar mis je de motivatie of weet je niet waar je moet beginnen? Neem vrijblijvend contact op, zodat ik jou kan gaan helpen.

Wij werken met diverse zzp-ers in onze studio en op de bootcamp’s.

Voor meer informatie, stuur mij gerust een mail.

Waar sta ik nu
personal trainer Apeldoorn