Interesse in van den Brink Trainingen? 

personal training Eerbeek

Indoor training

Indoor training is de manier om te bewegen. Doordat indoor trainingen natuurlijk binnen plaatsvinden, zijn er veel meer bewegingsmogelijkheden. Veel sportapparatuur, cardiotoestellen, sanitaire voorzieningen en andere benodigdheden zijn te vinden op onze locatie.

Gevarieerde trainingen

Bij indoor training zijn veel verschillende apparaten beschikbaar. Hierdoor is er veel diversiteit in trainingen. Veel gevarieerde trainingen zorgen er voor dat het altijd leuk blijft om te sporten. Plezier speelt namelijk ook een grote rol in het behalen van uw uiteindelijke doel.
 

Zeer toegankelijk

Bewegen is erg belangrijk, maar alles moet wel kloppen. Wanneer u bij mij komt trainen, stellen wij samen een doel waar we aan gaan werken. De drempel is laag waardoor personal training voor iedereen toegankelijk is.

Te vinden in Apeldoorn

De trainingen bevinden zich bijna allemaal plaats bij Ten Tije Sport & Wellness Beleving te Apeldoorn. Hier kunnen we functioneel trainen en gebruik maken van veel verschillende soorten toestellen.

Interesse in van den Brink Trainingen? 

Outdoor training

Wilt u graag een frisse neus halen tijdens het sporten? Bent u graag buiten? Wilt u sporten door weer en wind? Dan zijn outdoor trainingen voor u perfect! De buitenlucht doet veel mensen goed tijdens het sporten en zorgt voor uitstekende resultaten.

Extra mentale gezondheid

Er is gebleken dat buiten sporten extra effecten heeft op de mentale welzijn. Buiten maak u namelijk meer endorfine aan. Beweging in combinatie met zonlicht zorgt voor minder stress en een gelukkig, ontspannen gevoel. Ook de zon en het groen om je heen zorgen voor veel positieve effecten.

Buitenlucht en buitenlicht

Meer tijd in de buitenlucht rondbrengen is beter voor ieder persoon. Als er namelijk meer tijd in daglicht wordt doorgebracht, wordt uw  slaapritme veel beter. Ook de buitenlucht doet erg veel goeds. De buitenlucht kan tot wel vijf keer schoner zijn dan de lucht binnen in de meeste sportscholen.

Samen trainen

Buiten sporten maakt het makkelijker om met andere mensen samen te sporten. Buiten is er meer ruimte, hierdoor heb je meer vrijheid. Ook zijn outdoor trainingen ideaal om (samen) tijdens Covid-19 te kunnen sporten.