personal trainer Apeldoorn
personal training Apeldoorn

Interesse in van den Brink Trainingen? 

Indoor training

Indoor training is de manier om te bewegen. Doordat indoor trainingen natuurlijk binnen plaatsvinden, zijn er veel meer bewegingsmogelijkheden. Veel sportapparatuur om gericht te werken aan jouw doelstelling.

Gevarieerde trainingen in een PT Studio

Bij indoor training zijn veel verschillende apparaten beschikbaar. Hierdoor is er veel diversiteit in trainingen. Veel gevarieerde trainingen zorgen ervoor dat het altijd leuk blijft om te sporten. Plezier speelt namelijk ook een grote rol in het behalen van uw uiteindelijke doel. Voordeel van een studio is de rust zodat je niet word afgeleid van de omgeving wat wel kan voor komen in een sportschool.

Zeer toegankelijk

Bewegen is erg belangrijk, maar alles moet wel kloppen. Wanneer u bij mij komt trainen, stellen wij samen een doel waar we aan gaan werken. De drempel is laag waardoor personal training voor iedereen toegankelijk is.

Te vinden in Apeldoorn

Alle trainingen worden in onze PT studio gegeven in Apeldoorn Nood.
Er is mogelijkheid om gedeeltelijk buiten te trainen wanneer dat wenselijk is.

Interesse in van den Brink Trainingen? 

Outdoor training

Wilt u graag een frisse neus halen tijdens het sporten? Bent u graag buiten? Wilt u sporten door weer en wind? Dan zijn outdoor trainingen voor u perfect! De buitenlucht doet veel mensen goed tijdens het sporten en zorgt voor uitstekende resultaten.

Extra mentale gezondheid

Er is gebleken dat buiten sporten extra effecten heeft op de mentale welzijn. Buiten maak u namelijk meer endorfine aan. Beweging in combinatie met zonlicht zorgt voor minder stress en een gelukkig, ontspannen gevoel. Ook de zon/ daglicht (vitamine D) en het groen om je heen zorgen voor veel positieve effecten.

Buitenlucht en buitenlicht

Meer tijd in de buitenlucht rondbrengen is beter voor ieder persoon. Als er namelijk meer tijd in daglicht wordt doorgebracht, wordt uw slaapritme veel beter. Ook de buitenlucht doet erg veel goeds. De buitenlucht kan tot wel vijf keer schoner zijn dan de lucht binnen in de meeste sportscholen.

Samen trainen

Buiten sporten maakt het makkelijker om met andere mensen samen te sporten. Buiten is er meer ruimte, hierdoor heb je meer vrijheid. Ook zijn outdoor trainingen ideaal om (samen) tijdens Covid-19 te kunnen sporten.

bootcamp Apeldoorn

Interesse in van den Brink Trainingen? 

home work out

Home work out

Heb jij je eigen home gym maar weet jij niet waar je moet beginnen?
Wij komen naar jou toe en bespreken het doel en bekijken jouw home gym.
Indien nodig nemen wij extra materialen mee zodat de training compleet wordt.

Gevarieerd

In je eigen home gym aan huis is variatie vaak lastiger maar door onze ervaring en onze eigen materialen houden wij ook deze trainingen gevarieerd.

Persoonlijker kan niet

Je eigen personal trainer aan huis, persoonlijker kan gewoon niet.
Ook is dit makkelijker te combineren met thuis werk.