Na 2 jaar thuis sporten wilde ik graag wat anders, zo kwam ik terecht bij de bootcamp. Het sporten vond ik zo leuk, alleen merkte ik dat ik door de dag heen weinig energie had. Hier was ik klaarmee en wilde verandering zien. Op de site van Marco vond ik voedingsadviezen, dus ben ik informatie gaan vragen.
Mijn doel was echt meer energie, want ik dacht dat afvallen niks voor mij was.
Met hulp van Marco heb ik mijn eetpatroon veranderd en begon ik zo af te vallen.
Ik was helemaal om! Ik had nooit gedacht dat het zo “makkelijk” zou gaan.
Ik had nooit gedacht dat ik zou kunnen genieten van eten en afvallen!
Ik bootcamp ook nog steeds en merk daarin ook zoveel verschil.
Nu zijn we bijna aan bij mijn einddoel en gaan we ook beginnen met spieropbouw.
Ik ben Marco zo onwijs dankbaar voor zijn tips, coaching en motiverende woorden!
Zonder hem had ik dit niet gekund.
Mijn energie is weer terug, voel mij fitter dan ooit en als ik in de spiegel kijk ben ik zo onwijs trots op wat ik heb bereikt!
Twijfel jij nog om deze stap te maken? Dan zeg ik zeker doen!!

Daniek den Hollander / 14 mei 2024

Een professionele én enthousiaste club trainers die op een motiverende wijze iedereen in beweging krijgen en houden. Je krijgt heel snel antwoord op je eventuele vragen en alles is transparant. Er hangt een informele en prettige sfeer bij de trainingen en er is altijd ruimte om op je eigen wijze je les in te vullen. Als je zoekt naar een bootcamp training dan kan ik Van den Brink echt aanbevelen.

Susan de Groot / 27 februari 2024

Ging specifiek opzoek om te trainen in de buitenlucht en kwam zo bij Van den Brink terecht. Heerlijk!! Lekker fanatiek muziekje erbij, nieuwe mensen ontmoeten, onwijs veel opties qua tijden om te kiezen en voldoende persoonlijke aandacht zodat je nooit een oefening verkeerd kan uitvoeren, kortom goede keus geweest😃

Mechteld Heirath / 12 oktober 2023

Ik sport nu bijna een jaar bij Marco (en zijn collega’s). Het sporten in de buitenlucht is heerlijk! Fijn muziekje er bij, leuke oefeningen, gezellige mensen en een fijne trainer. Marco en zijn team luisteren na je en motiveren je, dan geef je net dat beetje extra. Dit heeft geresulteerd in -10 kilo en een veel sterker lichaam.

Dankjewel Marco!

Tina van Dam / 27 april 2023

Door de bootcamp training bij Marco had ik een zeer fijne start in Apeldoorn.

Marco heeft verstand van zaken en geeft passende adviezen. Ook zijn de trainingen afwisselend. Het persoonlijk contact heb ik als zeer prettig ervaren. Marco is iemand die vlot reageert.

Al met al zeer zeker een aanrader!

Jermaine Heijmans / 21 april 2023

Misschien ben je zwanger en vraag jij je af of je nog wel mag sporten. Sporten tijdens de zwangerschap zorgt voor een betere conditie wat goed kan helpen bij de bevalling. En het helpt ook voor een beter en sneller herstel na de bevalling. Ik heb dit mee mogen maken en dankbaar dat mijn lichaam het ook toeliet, want ik weet ook dat dit niet vanzelfsprekend is. Vanaf het begin van mijn zwangerschap tot 41 weken heb gebootcampt bij vandenbrinktrainingen.

Na een aantal weken moet je voorzichtig zijn met hardlopen, mag je geen rechte buikspieren meer trainen etc.. Marco wist precies wat ik wel en wat ik beter niet kon doen en gaf mij dan vervangende oefeningen. Dit werkte voor mij erg fijn en gaf mij tot de laatste weken van mijn zwangerschap veel plezier in het sporten.

Ik geloof ook dat de bevalling (van een grote baby) zo goed is gegaan omdat ik er zo fit in ben gegaan. Dus ben jij in blijde verwachting en wil je graag in conditie blijven? Dan is bootcampen bij vandenbrinktrainingen ook voor jou een ideale uitkomst:)

Gerlinde Reijnders Bloem / 19 april 2023

Sinds +/- een half jaar met veel plezier de bootcamp lessen aan het volgen. Geweldig concept: sporten in de buitenlucht! Marco, Lars en Joost zijn enthousiaste trainers die oog hebben voor de individu en een ieder op een juiste manier weten te motiveren. Genoeg variatie en uitdaging. Een aanrader voor iedereen!

Sandra Brouwer / 05 april 2023

Met veel plezier 3 keer 12 trainingen gedaan met Marco als personal trainer. Een uur in de week om naar uit te zien en waar ik ook flink wat sterker van ben geworden! Vooral de squats met extra gewichten aan elastieken was ik erg trots op. Nu zelf lekker verder trainen met hardlopen gecombineerd met krachttraining. Ook herstelmomenten bewust inplannen heb ik geleerd en de bijbehorende calorie en eiwit inname. Het was een leerzame periode!!

Lotus Puister / 24 maart 2023

Uitdagende, gezellige en professionele Bootcamp lessen.
Als je een blessure hebt of iets anders waardoor sporten wordt bemoeilijkt dan denken Marco en zijn collega’s altijd met je mee! Een echte aanrader!

Jeanette van Leeuwen / 17 maart 2023

Ik heb een tijd personal training van Marco gehad. Marco is een fijne, open en sociale vent. Denkt heel erg mee en maakt elke training op maat! Ik heb een hele fijne tijd gehad en heb ook echt vooruitgang geboekt:)

Anja van der Garde-Ribberink / 14 maart 2023

Marco kan als trainer zich goed verplaatsen in het jonge kind. Mijn zoon 10 jaar is door de training zelfverzekerde geworden en durft veel beter voor zichzelf op te komen. Tijdens de training werd er aandacht besteed aan assertiviteit, lichaamshouding en stemgeluid. Wij zijn uitermate tevreden met de coaching van Marco en raden hem aan iedereen aan!!!

Marijn Overweg - van de Zedde / 9 januari 2023

Onlangs overgestap naar deze bootcamp training. Marco en Lars zijn beide ontzettend enthousiaste en ervaren trainers. Er is veel aandacht voor de individue en de veiligheid tijdens het sporten. Elke les is weer anders en er is veel materiaal beschikbaar om mee te trainen. Absoluut een aanrader en voor elk niveau!

Maurice / 6 december 2022

Afgelopen jaren heb ik met veel plezier de bootcampen gevolgd bij Marco. Heerlijk buitensporten en elke week is anders. Genoeg variatie en uitdaging. Niet alleen de muziek maar ook Marco zijn energie motiveert om uiterste uit de training te halen. Strippenkaart werkt ideaal omdat je zo zelf je week indeling kan maken. Echt een aanrader.

Elise Brugman / 7 december 2022

So happy with the decision I made to respond to the Facebook advertisement! Best decision ever, I saw Marco a few times at the omnisport and was curious to why they would train outside! 

Started with the aim of losing weight, which happened quite fast with 3 bootcamps per week, and as I got stronger decided to add personal training to tone up more! Very happy with that! He just doesn’t train your body but your mind too!

Caroline Omondi Pouw / 24 november 2022

Marco is echt een top personal trainer, hij luisterde echt naar mijn persoonlijke doelen en wensen en heeft er ook alles aan gedaan om mij daarbij te helpen. Hij heeft de beschikking over de modernste apparaten en zal je altijd blijven motiveren. Ontzettende aanrader!

Johan van Beek / 24 november 2022

Gedurende 2022 personal training gevolgd onder begeleiding van Marco. Zeer goede professionele trainer vol met passie voor zijn medemens. De door hem aangeschafte apparaten blinken ook uit. Je krijgt echt waar voor je geld.

Joop van der Hulst / 7 oktober 2022

Marco is een geweldige trainer. Circa drie jaar geleden kwam ik in contact met Marco. Toen had ik wat stress en Marco heeft me met sporten en boxen heel goed geholpen. Drie jaar verder, na Corona, staat Marco altijd paraat met oplossingen. Recent is Marco naar een andere locatie verhuisd. Helaas kon ik niet mee verhuizen. Hartelijk dank Marco en veel succes verder.

Carmen / 6 april 2022

Marco gaf al pt aan mijn man. Ik wilde graag het hardlopen weer oppakken, maar kreeg dat zelf niet voor elkaar. Met t zweet in de handpalmen een pt aangegaan bij Marco. Marco kreeg mij enthousiast genoeg om wekelijks een pt buiten te doen, zelfs een enkele bootcamp. Heb altijd gezegd, ik ga nooit meer de sportschool in. De combi van duidelijke redenen vanuit Marco en mijn lichamelijke klachten heeft mij toe besluiten om toch binnen te gaan trainen. Dit vind ik eigelijks helemaal niks en zou t alleen ook echt niet snel doen, te spannend. Maar Marco zorgt er voor dat ik m’n focus bij het sporten zelf leg, bij mn doel wat ik toch nog steeds voor ogen heb, al wordt dit door blessures lastiger te behalen. 

Ik ben zeer tevreden over de training, adviezen en bereikbaarheid van Marco als personal trainer en zou hem zeker aanbevelen bij anderen. Hij weet waar hij het over heeft en gaat niet snel een uitdaging uit de weg. 

Karin Essenstam

Al enige tijd train ik een uurtje per week in de vroege ochtend bij Marco. Samen met een sportmaatje krijg ik iedere week motivatie om ook zelf lekker de fitness in te gaan en de conditie op peil te houden.

Al snel na de lockdown kwam Marco met het voorstel om buiten te trainen. We hadden ook niet kunnen bedenken dat we dit de hele winter moesten doen en nu nog steeds. Marco denkt atlijd mee, helpt de motivatie hoog houden en heeft altijd een goed humeur. Geen training is hetzelfde en daarom is het nooit saai. Wat ik zo ontzettend goed vind is dat hij ook tussen de trainingen door oog heeft voor je. Hij informeert over blessures, denkt mee over uitdagingen, maakt een vakantieschema, geeft tips en zet je als klant echt centraal. Ook de bootcamps zijn superleuk en voor mij een mooie aanvulling op de PT.

Ilse Harmelink

Zeer tevreden ben ik over het vegetarisch voedingsprogramma Vytal van trainer Marco van den Brink! Drie weken ben ik met een vriendin naar een vakantie woning geweest en de horeca was dicht vanwege de corona lockdown dus we moesten wel zelf koken. Met de recepten van Vytal konden we beiden goed uit de voeten. Zij was daarvoor geen vegetariër maar miste het vlees niet! Normaal als ik op vakantie ben geweest ben ik minstens een kilo aangekomen, maar nu een kilo afgevallen, heerlijk thuiskomen zo! Marco is een geduldige en erg professionele trainer die liefde heeft voor zijn vak. Helemaal toppie!

? Groetjes van Lotus Puister

Lotus Puister

Ik kom Marco regelmatig tegen bij ten tije.Nu de sportschool tijdelijk dicht is en ik de online lessen niet heel fijn vind merkte ik mede door mijn werk dat het druk werd in mijn hoofd. Contact gezocht met Marco voor personal training om door sporten de rust in mijn hoofd terug te vinden. Ik ben nu twee keer geweest en merk al degelijk verschil. Hij weet wat hij doet en zorgt er voor dat je net dat je net iets extra’s doet.

Ik vind het in ieder geval heel fijn om er te trainen

Claudia Veldhuis
Met een concreet doel, 1x per week 2 maanden, heeft Marco mij veel kennis overgedragen. Kennis over spieren, het lichaam maar ook de toestellen bij Ten Tije. Er wordt professioneel gekeken naar je lichaam en draagkracht-draaglast. Een op maat gemaakt programma met een fit resultaat.
Claire Willemijn
In 2017/2018 hebben mijn man en ik bijna een jaar het BenFit programma gevolgd onder begeleiding van Marco. De begeleiding was erg prettig. Geen schuldgevoel aanpraten na een avondje uit eten, maar focus op gezond (én) genieten. De knop is om, want in die tijd zijn we 17 en 12 kg afgevallen en sindsdien is ons gewicht gelijk gebleven. Toen tijdens corona-tijd het sporten weer een beetje op gang kwam bij Ten Tije, hebben we bij Marco Personal Training afgenomen. Marco is een hele vriendelijke doorzetter, die je steeds een beetje meer zal uitdagen om richting je doel te komen. De training stemt hij af op de persoon en is altijd gezellig. Ook de corona-richtlijnen houdt hij zich goed aan. We zeggen weleens tegen mensen die opkijken tegen sporten of afvallen: “Je hebt gewoon een Marco nodig!”. Dat gunnen we namelijk iedereen 🙂
Judith Scheperboer
Dankzij marco heb ik vanaf januari onder zijn begeleiding goed kunnen trainen.
Dankzij alle advies en PT’s heb ik top kunnen presteren bij mijn keuring voor de landmacht.
Stefan Pleket

Ik trainde al wat langer bij Ten Tije , maar ik zag nog weinig resultaat. Het gebrek aan kennis betreft training en voeding was de oorzaak. Door de trainingen van Marco ben ik gemotiveerder dan ooit en dat was ook aan de resultaten te zien. Ik kwam meer spiermassa aan en de intensiteit van de trainingen waren ook hoger. Marco is een personal trainer die de tijd voor je neemt om goed aan te sluiten op de doelen die je wilt behalen. Je kan hem altijd vragen stellen als je het even niet meer weet. Heb je een blessure dan komt hij met alternatieven om toch aan je doelen te kunnen werken. Kortom een fijne personal trainer die je zeker helpt naar een hoger niveau.

Franck van de Meij

Marco is een rustig en aardige trainer .
Hij luistert goed naar je wensen en beperkingen en steld aan de hand van die gegevens een schema op .
Heb met veel plezier onder begeleiding gesport .

Ik zou hem bij iedereen aanbevelen .

Martin Meijerink

Onze zoon heeft heel veel trainingen met Marco gehad. Rowin heeft een zeldzaam syndroom en voor hem is het moeilijk om alleen of in een grote groep te sporten. Hij was voor dat hij met Marco startte al 20 kilo afgevallen , echt superknap. Maar hij wilde graag dat zijn lichaam er strakker uit kwam te zien. Ik sportte al bij ten tije en zag dat Marco daar les gaf en heb toen contact opgenomen. Na een spontaan gesprek is Rowin de week erna gestart. Onder begeleiding van Marco sportte hij 2x per week. Hij vond het altijd erg leuk en je kon zien dat zijn zelfvertrouwen begon te groeien. Inmiddels zijn de pt-trainingen helaas gestopt en sport Rowin met ons (ouders) . Marco is een hele geduldige rustige trainer en dat was voor Rowin erg belangrijk.
Bedankt Marco voor de leuke sportieve tijd samen.

Marlies zoontjens

Eind september 2018 ben ik met Marco in contact gekomen. Mijn doel was om fitter te worden, aan te komen en om spiermassa op te bouwen. Door dat ik erg druk ben met mijn eigen zaak was ongezond eten voor mij een makkelijke uitkomst, en zag het in het begin dan ook allemaal niet zitten. Na een relaxed in-take gesprek bij Marco toch besloten om de knoop door te hakken en er de volle 100% voor gaan. Marco maakte een voedingsschema wat goed bij mij paste en de kilo’s vlogen er bij op. Inmiddels zijn we een kleine 26 weken verder, ben ik 15 kilo aangekomen, voel mij fit en begint mijn spiermassa aardig te groeien. Marco weet waar die over praat, is profesioneel en mocht ik een mindere week hebben weet hij mij altijd weer te motiveren. De volgende sessie van 12 weken staat al weer gepland! Bedankt Marco!

Frank Reinders

Wat een top programma dat BenFit! Marco heeft mij gemotiveerd hiermee te beginnen nadat ik zelf meerdere maken geprobeerd heb wat kilo’s kwijt te raken. In totaal 8 kilo afgevallen ondanks veel tegenslagen waardoor ik niet mocht sporten. Ondanks dat alles toch afgevallen en zat het een week tegen dan wist Marco er altijd een positieve draai aan te geven. Nu ben ik BenFit zelf aan het toepassen en ook dat gaat goed! Ik wil/moet nog een paar kilo eraf. Ik kan iedereen aanraden hiermee te starten met Marco als begeleider. Dank je wel!!!

Diana de Graaf

In mijn eerste contact met Marco / BenFit zei ik dat ik wilde af vallen maar dat het mij aan motivatie ontbrak om er iets voor te doen. Marco vertelde dat BenFit kijkt naar je gewicht, hoe vaak je sport of beweegt per week en wat voor werk je doet. Aan de hand daarvan krijg je een weekmenu. Het bleek dat ik te weinig at. Ik ben er voor gegaan. Na de eerste week, waarbij ik veel meer moest eten dan ik gewend was, was ik 2,5 kilo afgevallen. Dat is prima maar een pond per week afvallen is normaal. Maar ik was gemotiveerd. Gezien ik wisselende diensten draai heb ik gekozen voor het basismenu. Dat is prima te doen en iedereen kan mee eten. Het ideale van BenFit is dat je een app hebt waar je het menu per product kan aanpassen of wijzigen. Ik ben nu 15 kilo kwijt. En ik voel me prima. Marco wist altijd een positieve draai te geven als het een keer niet zo lekker ging. Dan zei hij; ‘maar je vetpercentage is nog nooit zo laag geweest’. Dat gaf je weer motivatie om door te gaan. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor BenFit. Marco bedankt.

Leonieke Ribbink

Na 2 zwangerschappen was er 5 kilo per kind blijven “hangen”. Ik was niet veel te zwaar, 73,5 kilo maar dit moest er op een verantwoordelijke manier af. Zo kwam ik in aanraking met het Benfit programma. Dit sprak mij aan omdat het ik normaal kom blijven eten, het goed te combineren was met ons gezin. Daarbij gaat het om de juiste keuzes maken, de mindset en bewustwording. Het eindresultaat is -13 kilo en een vetpercentage van 35,4 naar 22,2%. Ik ben dankbaar met alles wat ik door Benfit heb bereikt. Het heeft voor mij nooit als een dieet gevoeld maar als een verandering van mijn levensstijl en dat maakt dat ik er van overtuigd ben dat de kilo’s er bij mij niet meer gaan aankomen. Ik kan dit iedereen aanrader! Bedankt Marco!

Monique Willemsen

Sessies PT gevolgd bij Marco.
Marco is een fijne personal trainer die op een ontspannen manier jou het beste uit jezelf laat halen!

Renate

Mijn dochter (14) is dit jaar bij Marco begonnen met sporten vooral kickboksen om haar weerbaarder te maken en uit een moeilijke periode te helpen eerst vond ze het eng en ben ik met haar mee gegaan. Na verloop van tijd werdt ze steeds zekerder van zichzelf en haar kunnen. Ze gaat nu 2 keer in de week alleen en heeft haar school weer op gepakt en haalt weer fantastische cijfers. Ze zit goed in haar vel heeft weer leuke contacten en zegt steeds vaker als ze het ergens niet mee eens is. Een hele verandering. Ik ben erg blij met de begeleiding van Marco! Het heeft haar weer de goede richting in geholpen. Top ! Bedankt!

Mina Sangers

Vanaf augustus volg ik weerbaarheidstraining bij Marco.
Er is een hoop veranderd voor mij.
Ik loop nu weg van ruzie’s en ik blijf rustiger.
Ik durf mensen meer aan te kijken ik kijk niet zoveel weg.
Ik word flink gemotiveerd door Marco en voel me fit.
Ik vindt het fijn dat de trainingen nog doorgaan !!

Kenny Burhenne

Marco had al een paar keer gezegd dat Benfit wel wat voor mij was. Na lang twijfelen ben ik in mei begonnen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik ben nu 24 weken bezig en inmiddels 13,5 kilo afgevallen. Wat zo fijn is dat je niet na hoeft te denken wat je kan en mag eten. Dat staat allemaal in het voedingsschema. Marco motiveert je en geeft goede tips. Ook als het even niet zo goed gaat.

Monique Overweg

Ik volg nu 10 weken BenFit. Marco geeft de juiste ondersteuning door ruimte te geven voor eigen invulling en alles zo aan te passen dat het bij je past. Voor mij is het strak volgen van het programma BenFit niet de oplossing maar ik pas het aan zodat het voor mij vol te houden is. Dit is voor mij een passende manier en ik ben bijna bij mijn streefgewicht. Naast BenFit maakt Marco een schema voor in de sportschool, ook dit sluit goed aan bij mijn doel. Marco geeft ruimte, sluit goed aan, maakt het niet te zwaar en blijft het doel voor ogen houden. Dit werkt zeer positief voor mij. Geeft mij extra motivatie en kracht!

Loes

ik heb mij laten overhalen door Marco om Benfit te gaan volgen. Liep al jaren met mijn gewicht. ik kon mijn sport niet meer uitoefenen door een auto ongeluk en de kilo s vlogen er aan. Door Marco ben ik nu na 12 weken 10,6 kg kwijt. Hij weet waar hij over praat en je kunt altijd eerlijk tegen hem ”opbiechten” dat je even een rotweek hebt gehad. hij zorgt ervoor dat je er verder niet rot over voelt en weer motivatie krijgt om weer fris aan een nieuwe week te beginnen.

Marcella Megens

Dankzij Marco heb ik mijn focus weer terug. Door de tips, ideeën en ervaringen die hij deelt tijdens onze gesprekken krijg ik heel veel tools waar ik mee aan de slag kan. Op 1 september begonnen met doel mijn vetpercentage naar beneden te krijgen en deze is inmiddels al 4% gezakt, nog maar 2% te gaan en dan heb ik mijn doen behaald. En dat al in 6 weken! Door Marco weet ik nu beter wat wel en niet te even en vooral wanneer te eten. Nieuwe inspiratie voor de indeling van mijn sportschema (deze was wat vastgeroest in een vast patroon). Ik kan de hele wereld weer aan en zit beter in mijn vel dan ooit. Bedankt Marco!

Jessica Verschoor

Een aantal maanden geleden in het intake gesprek met Marco mijn doelstellingen besproken. Fysiek blijf ik sindsdien verbeteren dus ik ben 100% tevreden over de samenwerking met Marco. Bij kleine blessures weet Marco zijn programma perfect aan te passen waardoor je toch aan je doelstellingen kan blijven werken. Trainen met Marco is met plezier naar de training gaan en met energie weer naar huis of je werk!!

Frank

Na een sportief leven tot mijn 25ste en daarna bijna 35 jaar niets doen ga ik al weer een aantal jaren naar een sportschool, niet echt mijn ding zei ik altijd. Enige jaren geleden kwam ik bij Ten Tije (Noord) terecht en daar schroefde ik het aantal trainingen op. Ik werd wel fitter en dat was in het begin ook het belangrijkste maar als je het plezier in sporten terug krijgt wil je meer en dat lukte niet.

Na de overgang naar de Maten werd Marco de trainer die aanwezig was op mijn trainingsuren en hij zette mij, na enig aandringen en koffie bij hem thuis, op het spoor van Benfit en meteen gaf hij aan dat ik veel te weinig at. Ik besloot het, met frisse tegenzin, aan te gaan.

Al snel bleek Marco gelijk te hebben, het ontbijt nam zo in omvang toe dat de wekker eerder gezet moest worden om het weg te krijgen. Er kwamen (gezonde) koeken in huis om als tussendoortje weg te werken en het fruit was niet aan te slepen. De hoeveelheid water wat naar binnen gingen verviervoudigde. De impact op mijn gezin bleek minimaal omdat ons avondeten eigenlijk al perfect binnen BenFit bleek te passen dus ik bleef lekker “met de pot mee” eten. En inderdaad, de kilo’s gingen er af.

De ene week meer dan de ander maar Marco blijft onvermoeibaar positief stimuleren en uitdagen om verder te gaan. Sinds ik mijn eetpatroon heb veranderd, want dat is de crux, ben ik ruim 10 kg kwijt en nieuwe broeken in een kleinere maat rijker.

Aad

Ben al een tijd bezig met het Benfit programma in combinatie met sporten bij ten Tije sportschool. Onder zeer goede begeleiding van Marco vd Brink al veel kilo’s kwijt. Ondanks je advies toch lekker eten en niet allerlei aparte dingen. En 6x per dag, dat was even wennen. Uiteten geen probleem je leert kiezen.
Al met al een erg goed programma met prima begeleiding. Dus aan te raden voor iedereen die kilo’s kwijt wil. Nog een aantal kilo’s te gaan, maar met jou gaat het lukken Marco.

Alma Schotpoort

Nou 12 weken geleden (na aandringen van partner en stimulans van Marco) begonnen met BenFit. Voor mij voelde het in eerste instantie als weer een dieet. Want daar had ik er nog niet genoeg van gedaan. Zou het dit keer dan wel lukken?

Ja! Na 2 weken kwam ik erachter door BenFit te ervaren dat het geen dieet is maar daadwerkelijk een aanpassing van je levensstijl. Een stuk bewustwording van wat je nou eigenlijk allemaal eet op een dag en wat dat betekent voor je lichaam. Tuurlijk is het niet altijd makkelijk maar na ruim 11 kg kwijt in 12 weken ga ik met zelfvertrouwen door in fase 2. Op naar een bmi onder 25! Officieel al geen obesitas meer, nu uit de categorie overgewicht.

Esther

Begin januari begonnen met onder begeleiding van Marco m’n eetpatroon aan te passen met het programma van Benfit. Ik had van tevoren niet gedacht dat deze ‘cursus’ zo’n goede invloed op mijn lichaam zou hebben.
Elke week bij Marco ‘op het matje’ komen voor een weegmoment, en zo elke week een stok achter de deur voor mij om door te gaan. Wekelijks de voeding aangepast op de caloriebehoefte van die week. En dat met makkelijke recepten en gevarieerde voeding. En dan ook nog veel en lekker eten.
De motiverende woorden van Marco helpen zeker om door te gaan. Zo heb ik zeker geleerd om goed en gezond te eten, maar tegelijk volop te blijven genieten van gezellige etentjes, door de juiste keuzes te maken.
Nu… 12 weken later en bijna 10 kilo lichter… tijd voor een nieuwe bikini ?
Bedankt Marco!

Jacqueline

Ik ben in oktober begonnen met 14 personal trainingen met Marco. Hij heeft mij goede adviezen gegeven waardoor ik goed vooruit ben gegaan met de prestaties in de sportschool. Ik ben nu zeer gemotiveerd om zelfstandig verder te gaan. Mocht het nodig zijn zal ik zeker weer terug komen bij Marco. Marco bedankt voor de goede begeleiding .

Youri Krijgsman

In oktober ben ik begonnen met het Ben Fit voedingsschema. Marco van den Brink noemde dit als nieuwe mogelijkheid om af te vallen. De eerste paar weken viel ik niet veel af omdat ik het voedingsschema uit breidde met het eten van bakjes kwark en eiwit shakes . Toen ik deze liet staan ging het afvallen super! Motiverend om ook tijdens de kerstdagen op te letten en bij het schema te blijven. Mijn doel was om vijf kilo kwijt te raken en dit is bijna gelukt dus hier ben ik erg blij mee. Ook mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan. Ik heb Marco van den Brink ervaren als een goede coach/ trainer. Met veel plezier ga ik nu naar de fitness toe om deze gezonde leefstijl voort te zetten.

Lotus Puister

Sinds ongeveer een jaar sporten wij bij Ten Tije. Marco heeft ons daar vanaf het begin begeleid met een schema dat speciaal voor ons gemaakt is. Toch wilde het afvallen niet lukken, zeker aangezien wij ons eetpatroon niet aanpasten. Toch bleef Marco positief en bleef hij ons motiveren en stimuleren om ons best te blijven doen.
In de zomer vertelde Marco ons over BenFit en hier werden we steeds enthousiaster over. In oktober zijn we begonnen. Het is inmiddels december en nog steeds zijn we verbaasd over hoeveel we mogen eten. Nog verbaasder zijn we over hoeveel we afvallen! Bleek dat Marco toch gelijk had ? We zijn niet op dieet, maar we hebben ons voedingspatroon aangepast wat er voor gezorgd heeft dat we beide na 9 weken al meer dan 5 kilo kwijt zijn. Veel fruit, veel groente, maar ook gewoon brood en aardappels. Perfect voor ons met ons drukke werkleven.
Marco is een betrokken en gezellige coach met passie voor zijn vak. Hij begrijpt het wanneer het even niet lukt en weet je ook weer te motiveren om door te gaan. We zijn blij dat we hem getroffen hebben!

Judith&Pieter

Diverse keren heb ik sportscholen gesponsord maar nergens kon ik de motivatie vinden om door te gaan. Tot ik dit jaar het geluk had om Marco als trainer te treffen. Hij weet mij elke keer weer te motiveren om door te gaan. Hij laat mij mijn grenzen verleggen, want ik ben zo iemand die veel dingen raar of eng vindt. Hij biedt een luisterend oor op de momenten dat ik het moeilijk heb. En hij denkt mee voor wat betreft mijn voeding(spatroon). Dit heeft tot gevolg dat ik vanaf eind april tot nu (begin oktober) al 17 kilo kwijt ben! En ik kan nu zelfs zeggen dat ik sporten leuk ben gaan vinden. Ik ben blij met Marco en ik hoop dat we samen nog veel kilo’s kunnen laten verdwijnen.

Anja Fontein

Het bootcampen bij Marco en zijn collega’s bevalt erg goed! Leuke, actieve, afwisselende lessen met een leuke groep mensen in de buitenlucht!
Met een lekker muziekje op de achtergrond lekker actief bezig zijn en je daardoor al snel een stuk fitter gaan voelen! Ook mede door de voedingsbegeleiding die ik een tijdje naast het bootcampen heb gekregen van Marco. Het bewuster bezig zijn met voeding in combinatie met het sporten heeft geresulteerd in een fitter lijf en verlies aan kilo’s 💪 ik heb veel geleerd over voeding van Marco en werd op een prettige manier begeleid en gemotiveerd. Als het je even niet alleen lukt, je weet niet zo goed hoe je je doel moet behalen en je kan wel wat extra motivatie gebruiken dan is dit zeker een aanrader!!

Suzan Kruitbosch

Zet doelstellingen neer om resultaat te halen!